• Zonnebank

 • De zonnebank levert u een mooie gebruinde huid op. Het geeft een zomers gevoel, je voelt je fitter en het verbetert je humeur. Wat voor u ook de reden is, bij ons kunt u terecht voor een heerlijke zonnekuur in onze privé-cabine.

  De minimumleeftijd om gebruik te maken van onze zonnebank bedraagt 18 jaar. Uiteraard gelden er regels voor het gebruik van de zonnebank ("Voor u gaat zonnen") en deze staan op deze website. Het gebruik is niet geschikt voor mensen met huidtype I of met een huid die al verbrand is en voor mensen met een huidaandoening of huidkanker.

  U kunt de zonnebank reserveren voor een periode van 30 minuten door gebruik te maken van ons reserveringssysteem voor de zonnebank via onderstaande button. U kunt hiervoor gebruik maken van hetzelfde e-mailadres en wachtwoord als bij het reserveren van de lessen of de infraroodsauna. Als u voor het eerst wilt reserveren, dan dient u in te loggen met uw e-mailadres en een zelfgekozen wachtwoord aan te maken. U ontvangt direct een e-mailbevestiging van uw inschrijving en 2 uur voor de door u gereserveerde tijd ontvangt u nog een herinnering. 

  Reserveer uw zonnekuur

 • Tarieven zonnebank
  Losse verhuur € 7.50/keer
  10-rittenkaart (6 maanden geldig) € 49.50
  Wellnessabonnement (zonnebank/infraroodsauna) in combinatie met lidmaatschap € 10.00/maand