• Sauna

 • Infrarood sauna voor soepele spieren

  Leden en niet-leden kunnen bij ons gebruik maken van de privé-cabine met infraroodsauna. Deze sauna is een weldaad voor uw gezondheid en levert u weer nieuwe positieve energie op. De infraroodstralers verwarmen u tot diep in de huid en hebben daardoor een betere werking op de spieren en gewrichten dan een traditionele sauna. Ideaal dus voor sporters en mensen met blessures. 

  Aandoeningen verminderen

  Klinische studies hebben aangetoond dat het gebruik van een infraroodsauna een positief effect heeft bij fibromyalgie, artritis en reumatische aandoeningen, zoals de ziekte van Bechterew. Regelmatig gebruik kan leiden tot vermindering van de pijnklachten en een betere mobiliteit. 

  Afvallen in de sauna

  Een sessie in een infraroodcabine is niet alleen goed voor uw spieren en gewrichten. Tijdens de sessie verbrandt u ook een hoog aantal calorieën. Onderzoek heeft aangetoond dat u tijdens een sessie van 30 minuten tot 600 calorieën verbrandt, terwijl u heerlijk ontspant in de infraroodcabine.

  Reserveren

  U kunt de infrarood sauna reserveren voor een periode van 30 minuten door gebruik te maken van ons reserveringsysteem voor de sauna via onderstaande button. U kunt hiervoor gebruik maken van hetzelfde e-mailadres en wachtwoord als bij het reserveren van de lessen of de zonnebank. Als u voor het eerst wilt reserveren, dan dient u in te loggen met uw e-mailadres en een zelfgekozen wachtwoord aan te maken. U ontvangt direct een e-mailbevestiging van uw inschrijving en 2 uur voor de door u gereserveerde tijd ontvangt u nog een herinnering.

   

  Reserveer uw saunabezoek

 • Tarieven infraroodsauna (privé-cabine):
  Saunabezoek € 7.50/keer
  10-rittenkaart (6 maanden geldig) € 49.50
  Wellnessabonnement (infraroodsauna/zonnebank) in combinatie met lidmaatschap € 10.00/maand