• Groepsles, fitness of wellness reserveren

  • In verband met de maatregelen tegen het coronavirus en het maximaal toegestane aantal deelnemers per les, ben je als volwassene verplicht jouw plaats tijdens de les te reserveren. Alleen dan kun je aan de les deelnemen. Per groepsles kunnen we maximaal 11 deelnemers ontvangen en de fitness is voor exclusief gebruik gedurende een uur.

    Reserveren is dus verplicht voor alle groepslessen en voor het gebruik van de fitness.

    Als u voor het eerst wilt reserveren, dan dient u in te loggen met uw e-mailadres en een zelfgekozen wachtwoord aan te maken. U kunt maximaal voor 2 lessen in de toekomst reserveren. U ontvangt direct een e-mailbevestiging van uw inschrijving en 2 uur voor aanvang van de les ontvangt u nog een herinnering. Tot 1 uur voor de les kunt u nog wijzigingen in uw reservering aanbrengen of u afmelden voor de les. Mochten er klanten op de wachtlijst staan, dan schuiven die automatisch door en krijgen zij bericht dat er kan worden deelgenomen aan de les.

    Reserveer uw les

  • Wilt u lekker komen genieten van onze infraroodsauna of een kleurtje opdoen onder de zonnebank, dan kunt u hier uw privéruimte reserveren. Voor slechts € 7,50 per persoon kunt u een half uur gebruik maken van de zonnebank of sauna. Een gecombineerd bezoek kost € 10,00 per persoon. En heeft u een abonnement bij ons dan kunt u hier maandelijks onbeperkt gebruik van maken voor slechts € 10,00 per maand. Ook kunt u kiezen voor een 10-rittenkaart voor slechts € 49,50.

    Reserveren zonnebank