• Les of wellness reserveren

 • Voor een aantal lessen is het in verband met het maximaal aantal deelnemers verstandig om je plaats tijdens de les tijdig te reserveren. Zo weet je zeker dat je aan de les deel kunt nemen. 

  Reserveren is wenselijk voor de volgende lessen:

  • Club Power (maximaal 15 deelnemers)
  • Step & Shape (maximaal 15 deelnemer)

  Als u voor het eerst wilt reserveren, dan dient u in te loggen met uw e-mailadres en een zelfgekozen wachtwoord aan te maken. U kunt maximaal voor 2 lessen in de toekomst reserveren. U ontvangt direct een e-mailbevestiging van uw inschrijving en 2 uur voor aanvang van de les ontvangt u nog een herinnering. Tot 1 uur voor de les kunt u nog wijzigingen in uw reservering aanbrengen of u afmelden voor de les. Mochten er klanten op de wachtlijst staan, dan schuiven die automatisch door en krijgen zij bericht dat er kan worden deelgenomen aan de les.

  Reserveer uw les

 • Wilt u lekker komen genieten van onze infraroodsauna of een kleurtje opdoen onder de zonnebank, dan kunt u hier uw privéruimte reserveren. U kunt er voor kiezen om alleen of met uw partner of vriend(in) gebruik te maken van de saunaruimte. Voor slechts € 7,50 per persoon kunt u een half uur gebruik maken van de zonnebank of sauna. Een gecombineerd bezoek kost € 10,00 per persoon. En heeft u een abonnement bij ons dan kunt u hier maandelijks onbeperkt gebruik van maken voor slechts € 10,00 per maand. Ook kunt u kiezen voor een 10-rittenkaart voor slechts € 49,50.

  Reserveren zonnebank