• Bennebroek, Heemstede, Hillegom, Zwaanshoek, Vogelenzang, Cruquius of Hoofddorp? Woont u in een van deze gezellige plaatsen, dan is Fitness- en Dansstudio Work it Out hét adres om te werken aan uw gezondheid. Wij zijn een kleine sportschool. Een gezellige fitness- en healthstudio waar persoonlijke aandacht voorop staat en klanten geen nummer zijn. Lekker ontspannen of werken aan uw lichaam of conditie, alles is bij ons mogelijk.

  Gezondheid & Ontspanning

  Volg de pilates en yoga lessen en werk aan uw Body & Mind. Of ontspan in ons wellness centrum, waar u gebruik kunt maken van de infrarood sauna of zonnebank. 

  Krachttraining

  Ontwikkelde spieren geven ons lichaam mooie vormen. Daarnaast verbruiken spieren meer energie dan vet, dus spiertraining zorgt er ook voor dat we op gewicht kunnen blijven of zelfs kunnen afvallen. In onze sportschool kunt u werken aan het uithoudingsvermogen van uw spieren in onze fitness. Maar ook de groepslessen Club Power, Bodyshape en Fifty-Fifty richten zich op de versteviging van uw spieren.

  Cardiotraining

  Cardiotraining richt zich met name op het verbeteren van de conditie van de deelnemers. Deze training is met name goed voor het hart, de longen en de bloedvaten en verbetert het uithoudingsvermogen en draagt daarmee bij aan een gezonder leven. Cardiotraining is mogelijk in onze sportschool in de fitness op de cardio-apparaten, maar ook de groepslessen Step & Shape en Bodyshape bestaan voor een groot deel uit cardiotraining.