• Bennebroek, Heemstede, Hillegom, Zwaanshoek, Vogelenzang, Cruquius of Hoofddorp? Woont u in een van deze gezellige plaatsen, dan is Fitness- en Dansstudio Work it Out hét adres om te werken aan uw gezondheid. Wij zijn een kleine sportschool. Een gezellige dans-, fitness- en healthstudio waar persoonlijke aandacht voorop staat en klanten geen nummer zijn. Lekker ontspannen of werken aan uw lichaam of conditie, alles is bij ons mogelijk.

  Gezondheid & Ontspanning

  Volg de pilates en yoga lessen en werk aan uw Body & Mind. Of ontspan in ons wellness centrum, waar u gebruik kunt maken van de infrarood sauna of zonnebank. 

  Krachttraining

  Ontwikkelde spieren geven ons lichaam mooie vormen. Daarnaast verbruiken spieren meer energie dan vet, dus spiertraining zorgt er ook voor dat we op gewicht kunnen blijven of zelfs kunnen afvallen. In onze sportschool kunt u werken aan het uithoudingsvermogen van uw spieren in onze fitness. Maar ook de groepslessen Club Power, Bodyshape en Fifty-Fifty richten zich op de versteviging van uw spieren.

  Cardiotraining

  Cardiotraining richt zich met name op het verbeteren van de conditie van de deelnemers. Deze training is met name goed voor het hart, de longen en de bloedvaten en verbetert het uithoudingsvermogen en draagt daarmee bij aan een gezonder leven. Cardiotraining is mogelijk in onze sportschool in de fitness op de cardio-apparaten, maar ook de groepslessen Step & Shape en Bodyshape bestaan voor een groot deel uit cardiotraining.

  Dance en Fun

  Plezier en ontspanning staan voorop tijdens onze danslessen. Voor de volwassenen bieden wij Zumba, een mix van een conditietraining en een dance fitness feestje op Latin muziek. Kinderen kunnen bij ons terecht voor een groot aantal dansstijlen. Streetdance, hiphop, Afrodance, moderne dans, minidans en musical. Wij bieden het allemaal. En voor sportieve jongens en meisjes die een uitdaging zoeken hebben wij nu ook Fun Boxing. Bokstraining met als doel plezier, respect en discipline. Volwassenen kunnen hun fun uitdaging aangaan tijdens de Boxing Bootcamp. Een uitdagende maar vooral heel erg leuke les.