• FitSnacks.TV nu beschikbaar

  Vanaf nu stellen wij voor al onze klanten FitSnacks.TV beschikbaar om toch thuis nog jouw favoriete les te kunnen volgen. En het hele gezin kan meedoen. Nog geen code ontvangen, laat het ons weten. Veel plezier.

  Lees verder

  Coronavirus update (1-4-2020)

  Gisteren heeft de overheid besloten dat in ieder geval tot en met 28 april 2020 alle sportclubs en fitnesscentra in Nederland gesloten moeten blijven. Er zullen dus geen sport- en danslessen zijn en ook de fitness blijft gesloten. Daarnaast blijven theaters en concertzalen tenminste tot 1 juni gesloten en zullen de uitvoering van de musical "De terugkeer van Mary Poppins" in het theater in [...]

  Lees verder

  Dansuitvoering 2020 UITVERKOCHT

  De jaarlijkse dansuitvoering in theater De Muze te Noordwijk op zondag 30 mei 2020 is inmiddels volledig uitverkocht en daar zijn wij natuurlijk heel erg blij mee! Helaas heeft niet iedereen een kaartje voor deze voorstelling kunnen bemachtigen. Mocht u nog een kaartje over hebben, meld het ons dan! Wij kunnen dan nog iemand heel erg gelukkig maken.

  Lees verder

  We zijn weer open

  De vakantie zit er weer op en we zijn weer open. Tot de maand september geldt het zomerrooster. Dit betekent dat we op dinsdag- en donderdagochtend en zaterdag gesloten zijn. Op woensdagochtend vervalt de yogales.

  Lees verder

  Zomervakantie

  Vanaf 13 juli tot en met 11 augustus is de studio gesloten. Voor ons tijd om de boel weer een beetje op te knappen en ons klaar te maken voor het nieuwe seizoen. Wij wensen alle leden een fijne zomervakantie.

  Lees verder

  1 of page 4