• FitSnacks.TV nu beschikbaar

  Vanaf nu stellen wij voor al onze klanten FitSnacks.TV beschikbaar om toch thuis nog jouw favoriete les te kunnen volgen. En het hele gezin kan meedoen. Nog geen code ontvangen, laat het ons weten. Veel plezier.

  Lees verder

  Coronavirus

  De overheid heeft besloten dat de dans- en sportscholen per 1 juli 2020 weer open mogen. Wel gelden een aantal strikte voorwaarden, waaraan wij in het belang van de gezondheid van onze leden uiteraard zullen voldoen. Hier zullen wij alle leden over informeren, zowel vooraf als tijdens het bezoek aan onze studio. Wij volgen het protocol van de branchevereniging NL Actief.

  Lees verder

  Dansuitvoering 2020 UITVERKOCHT

  De jaarlijkse dansuitvoering in theater De Muze te Noordwijk op zondag 30 mei 2020 is inmiddels volledig uitverkocht en daar zijn wij natuurlijk heel erg blij mee! Helaas heeft niet iedereen een kaartje voor deze voorstelling kunnen bemachtigen. Mocht u nog een kaartje over hebben, meld het ons dan! Wij kunnen dan nog iemand heel erg gelukkig maken.

  Lees verder

  Zomervakantie voorbij

  De zomervakantie zit er weer op en we zijn weer open. Tot de maand september geldt het zomerrooster. Dit betekent dat we op dinsdag- en donderdagochtend en zaterdag gesloten zijn. Op woensdagochtend vervalt de yogales.

  Lees verder

  Zomervakantie

  Vanaf 13 juli tot en met 11 augustus is de studio gesloten. Voor ons tijd om de boel weer een beetje op te knappen en ons klaar te maken voor het nieuwe seizoen. Wij wensen alle leden een fijne zomervakantie.

  Lees verder

  1 of page 4