• We zijn weer open

  De vakantie zit er weer op en we zijn weer open. Tot de maand september geldt het zomerrooster. Dit betekent dat we op dinsdag- en donderdagochtend en zaterdag gesloten zijn. Op woensdagochtend vervalt de yogales.

  Lees verder

  Zomervakantie

  Vanaf 13 juli tot en met 11 augustus is de studio gesloten. Voor ons tijd om de boel weer een beetje op te knappen en ons klaar te maken voor het nieuwe seizoen. Wij wensen alle leden een fijne zomervakantie.

  Lees verder

  NIEUW: Boxing Bootcamp

  NIEUW voor volwassenen: Boxing Bootcamp. Een uitdagende training waarbij kracht, techniek, souplesse en conditie centraal staan. En uiteraard heel veel fun. Koop een 4-rittenkaart en probeer het uit!

  Lees verder

  Boksles voor kinderen

  De hitsensatie van 2018. Ook in het nieuwe seizoen kunt uw kind (7-14 jaar) GRATIS een proefles FUN BOXING doen. In het nieuwe seizoen zullen wij wederom iedere donderdag van 18.00 tot 19.00 uur een uur FUN BOXING gaan geven. De kosten bedragen € 20,00 per maand (10 keer per seizoen). Nieuwe leden in augustus en september ontvangen van ons een paar GRATIS bokshandschoenen.

  Lees verder

  Privacyverklaring

  Per 25 mei 2018 is de nieuwe Algemene Verordening Gegevensbescherming ingevoerd. Om u te informeren hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan, hebben wij onze privacyverklaring op deze website geplaatst. In deze verklaring kunt u lezen welke informatie wij verwerken en hoe wij met deze gegevens omgaan. Ook uw rechten om inzage te verkrijgen, wijzigingen aan te brengen of uw gegevens te laten [...]

  Lees verder

  1 of page 3