• Nieuwe coronaregels

  In verband met de nieuwe regels van de overheid zal onze studio gesloten zijn vanaf woensdag 4 november (22.00 uur) tot en met woensdag 18 november 2020.

  Lees verder

  FitSnacks.TV nu beschikbaar

  Vanwege de corona hebben wij voor al onze klanten FitSnacks.TV beschikbaar gesteld om toch thuis nog jouw favoriete les te kunnen volgen. En het hele gezin kan meedoen. Deze actie loopt nog tot 1 december 2020. 

  Lees verder

  Coronavirus

  De overheid heeft besloten dat de dans- en sportscholen per 1 juli 2020 weer open mogen. Wel gelden een aantal strikte voorwaarden, waaraan wij in het belang van de gezondheid van onze leden uiteraard zullen voldoen. Hier zullen wij alle leden over informeren, zowel vooraf als tijdens het bezoek aan onze studio. Wij volgen het protocol van de branchevereniging NL Actief.

  Lees verder

  Dansuitvoering 2020 UITVERKOCHT

  De jaarlijkse dansuitvoering in theater De Muze te Noordwijk op zondag 30 mei 2020 is inmiddels volledig uitverkocht en daar zijn wij natuurlijk heel erg blij mee! Helaas heeft niet iedereen een kaartje voor deze voorstelling kunnen bemachtigen. Mocht u nog een kaartje over hebben, meld het ons dan! Wij kunnen dan nog iemand heel erg gelukkig maken.

  Lees verder

  Zomervakantie voorbij

  De zomervakantie zit er weer op en we zijn weer open. Tot de maand september geldt het zomerrooster. Dit betekent dat we op dinsdag- en donderdagochtend en zaterdag gesloten zijn. Op woensdagochtend vervalt de yogales.

  Lees verder

  1 of page 4