• Body & Mind

 • Body & Mind activiteiten en ons wellness centrum zijn gericht op het welzijn van de geest in combinatie met het lichaam. In ons haastige bestaan zijn we vaak op zoek naar innerlijke rust en in onze studio kunt u dit vinden. Dit kan tijdens de rustige lessen Yoga of Pilates, maar ook in ons nieuwe wellness centrum waar u een infrarood sauna en een zonnebank zult aantreffen. 

 • Yogalessen zijn trainingen waarbij u werkt aan lichaam en geest. Doel is om uw spieren sterker en langer te maken, waarbij u innerlijk een ontspannen gevoel houdt.

  Yoga

  Yoga

  Yogalessen zijn trainingen waarbij u werkt aan lichaam en geest. Doel is om uw spieren sterker en langer te maken, waarbij u innerlijk een ontspannen gevoel houdt.

 • Bij de pilates oefeningen wordt de nadruk gelegd op gecontroleerde precieze bewegingen. Pilates richt zich met name op de buik-, rug-, benen- en bekkenspieren

  Pilates

  Pilates

  Bij de pilates oefeningen wordt de nadruk gelegd op gecontroleerde precieze bewegingen. Pilates richt zich met name op de buik-, rug-, benen- en bekkenspieren

 • Voor echte ontspanning en het herstel van uw spieren kunt u gebruik maken van onze infrarood sauna. Zeer geschikt bij spier- en gewrichtsklachten en sommige huidziekten.

  Sauna

  Sauna

  Voor echte ontspanning en het herstel van uw spieren kunt u gebruik maken van onze infrarood sauna. Zeer geschikt bij spier- en gewrichtsklachten en sommige huidziekten.

 • Een gebruinde huid geeft een zomers gevoel, je voelt je fitter en je humeur verbetert. Wat voor u de reden ook is, bij ons kunt u terecht voor een heerlijke zonnekuur.

  Zonnebank

  Zonnebank

  Een gebruinde huid geeft een zomers gevoel, je voelt je fitter en je humeur verbetert. Wat voor u de reden ook is, bij ons kunt u terecht voor een heerlijke zonnekuur.