• Uw gezondheid is onze zorg

  Tanya Nieuwland

  tanya@studioworkitout.nl

  Tanya Nieuwland, eigenaar en oprichter van Fitness- en Dansstudio Work it Out (2004), heeft een achtergrond in jazzballet en heeft zich ruim 20 jaar geleden gespecialiseerd in streetdance voor kinderen. Daarnaast is zij een gediplomeerd allround aerobics instructrice. Sinds augustus 2009 worden lessen gegeven in de sportstudio aan de Meerweg 1d te Bennebroek. Het totale lesprogramma van Fitness- en Dansstudio Work it Out omvat tegenwoordig minidans, streetdance, hiphop, Afrodance, moderne dans, Fin Boxing en musicals voor kinderen en bodyshape, Zumba, Step & Shape, fifty/fifty, Boxing Bootcamp, Club Power, pilates en Club Yoga voor volwassenen. Daarnaast kan men in de studio terecht voor circuitfitness en cardiotraining, maar u kunt ook ontspannen in ons wellness centrum met zonnebank en infrarood sauna.

  Tanya geeft in de studio zelf lessen Bodyshape, Club Yoga, Club Power, Step & Shape en streetdance en geeft fitnessbegeleiding. Haar doel is om samen met de klanten in een gezellige en ongedwongen sfeer te werken aan hun gezondheid. 

   

 • René Nieuwland

  rene@studioworkitout.nl

  René Nieuwland is sinds de oprichting betrokken bij de ontwikkeling van Fitness- en Dansstudio Work it Out. Met zijn achtergrond in bedrijfsmanagement en marketing houdt hij zich bezig met de administratie, ledenbeheer en marketing- en communicatieactiviteiten, zoals de website en drukwerk.

  René geeft bij onze studio de lessen Club Power en verzorgt de fitnessbegeleiding.