• Krachttraining

 • Krachttraining alleen om spierbundels te kweken? Zeker niet! Je spieren trainen zorgt ook voor vetverbranding, meer energie en een goede houding. Wij hebben verschillende opties om uw spierkracht te trainen. Hieronder vindt u het overzicht van de mogelijkheden.

 • Clubjoy Power is een groepsles op motiverende muziek waarbij gebruik wordt gemaakt van een halter en gewichten. U bepaalt zelf de intensiteit van deze uitdagende powerles.

  Club Power

  Club Power

  Clubjoy Power is een groepsles op motiverende muziek waarbij gebruik wordt gemaakt van een halter en gewichten. U bepaalt zelf de intensiteit van deze uitdagende powerles.

 • De fitness is met name geschikt als u op individuele basis wilt werken aan uw spierconditie en fitheid. Uiteraard is er professionele begeleiding aanwezig om u te helpen.

  Fitness

  Fitness

  De fitness is met name geschikt als u op individuele basis wilt werken aan uw spierconditie en fitheid. Uiteraard is er professionele begeleiding aanwezig om u te helpen.

 • Een effectieve high/low-impactles op muziek gericht op het verbeteren van de lichaamscontouren door een combinatie van kracht- en cardiotraining.

  Bodyshape

  Bodyshape

  Een effectieve high/low-impactles op muziek gericht op het verbeteren van de lichaamscontouren door een combinatie van kracht- en cardiotraining.

 • Low-impact training in de vorm van een cardiotraining op muziek in de danszaal en krachttraining in de fitness. Beide onderdelen duren 30 minuten.

  Fifty-Fifty

  Fifty-Fifty

  Low-impact training in de vorm van een cardiotraining op muziek in de danszaal en krachttraining in de fitness. Beide onderdelen duren 30 minuten.