• Dance en Fun

 • Dans bieden wij in onze dansstudio in vele vormen aan. Zumba is er speciaal voor de volwassen deelnemers. Voor de kinderen hebben we een ruime keuze uit: streetdance, hiphop, Afrodance, moderne dans en minidans. Op het lesrooster vindt u alle tijden waarop er wordt gedanst. Hieronder kunt u zelf lezen welke dansvorm het beste bij u of uw kind past.

  Met sommige van de dansgroepen wordt incidenteel deelgenomen aan wedstrijden. Momenteel hebben wij een selectiegroep, die zich onder leiding van Lisanne speciaal richt op wedstrijddansen. De afgelopen 2 jaar heeft deze talentvolle groep meisjes in de categorie "hiphop/urban" al diverse prijzen gewonnen en aan het Nationaal kampioenschap meegedaan en daar zijn wij best trots op. 

  Wij zijn altijd op zoek naar (talentvolle) dansers en danseressen die een kick krijgen van bewegen op muziek. Daarom nodigen wij jou ook graag uit om bij ons te komen dansen. Het dansseizoen voor de kinderen begint bij ons in september, maar het is ook mogelijk om tussentijds in te stromen. Hou jij ook zo van dans? Wacht dan niet langer en meld je nu aan! Dat kan via het inschrijfformulier op deze website.

  Fun is het belangrijkste kenmerk van onze bokslessen voor volwassenen en kinderen. Naast veel plezier is er aandacht voor techniek, kracht, souplesse en uithoudingsvermogen. Bij de kinderen spelen het ontwikkelen van zelfvertrouwen en respect voor anderen ook nog een belangrijke rol. 

 • Zumba is de meest bruisende aerobicsles die wij kennen. Iedere les is een feestje, waarna u gegarandeerd bezweet naar huis gaat.

  Zumba (for adults)

  Zumba (for adults)

  Zumba is de meest bruisende aerobicsles die wij kennen. Iedere les is een feestje, waarna u gegarandeerd bezweet naar huis gaat.

 • Hiphop / Streetdance is er voor kinderen vanaf 6 jaar. Deze lessen worden voor de oudere kinderen gecombineerd met Dancehall en Afro Dance.

  Hiphop / Streetdance

  Hiphop / Streetdance

  Hiphop / Streetdance is er voor kinderen vanaf 6 jaar. Deze lessen worden voor de oudere kinderen gecombineerd met Dancehall en Afro Dance.

 • Minidans voor de allerkleinsten. De eerste kennismaking met bewegen op muziek. Spelenderwijs leren dansen.

  Minidans

  Minidans

  Minidans voor de allerkleinsten. De eerste kennismaking met bewegen op muziek. Spelenderwijs leren dansen.

 • Kun je ook niet stil blijven staan als je Afrikaanse muziek hoort. Afrodance is dan de les voor jou.

  Afrodance

  Afrodance

  Kun je ook niet stil blijven staan als je Afrikaanse muziek hoort. Afrodance is dan de les voor jou.

 • Moderne dans is een eigentijdse dansvorm, waarin veel emotie in de bewegingen kan worden verwerkt. Het is een conditioneel en fysiek pittige les.

  Moderne dans

  Moderne dans

  Moderne dans is een eigentijdse dansvorm, waarin veel emotie in de bewegingen kan worden verwerkt. Het is een conditioneel en fysiek pittige les.

 • De leukste boksles voor kinderen nu in Bennebroek. Respect voor elkaar, zelfvertrouwen en veel lol staan hier centraal. Nu ook voor volwassenen: Boxing Bootcamp.

  Boxing (kids and adults)

  Boxing (kids and adults)

  De leukste boksles voor kinderen nu in Bennebroek. Respect voor elkaar, zelfvertrouwen en veel lol staan hier centraal. Nu ook voor volwassenen: Boxing Bootcamp.