• Welke yogalessen hebben wij?

  Yogalessen zijn trainingen waarbij u werkt aan uw lichaam en geest. Deze trainingen komen oorspronkelijk uit het Verre Oosten, waar het  ruim 4.000 jaar geleden is ontstaan. Het was een manier om tot een diepere staat van meditatie te komen. In onze studio geven wij Power Yoga. Power Yoga is de meest krachtige vorm van yoga, waarbij de oefeningen het doel hebben om de spieren langer en sterker te maken, waarbij u toch een ontspannen gevoel houdt. U beweegt hierbij op het ritme van de muziek. 

  Wat doet het met je?

  De eenheid van lichaam en geest worden bereikt door een combinatie van ademhaling, lichamelijke oefening en concentratie. Yoga van Clubjoy is een fysieke vorm van yoga, gebaseerd op de lichaamshoudingen van de Hatha vorm. Maar bij deze vorm worden de verschillende houdingen bewegend en in een vloeiende lijn uitgevoerd. Ook het tempo waarin de houdingen elkaar opvolgen ligt een stuk hoger. Dit zorgt ervoor dat het een pittige work-out is waar je sterk van wordt. Deze yogavorm vraagt kracht, uithoudingsvermogen en balans.

  Voor wie is het bestemd?

  Yoga is geschikt voor een brede doelgroep, ongeacht leeftijd, niveau en geslacht. Als u op zoek bent naar balans in uw leven, dan helpt yoga daar zeker bij. 

  Meer informatie over de les Yoga van Clubjoy kunt u vinden op de website van Clubjoy.

  Voordelen Yoga van Clubjoy

  - vermindering van rug- en gewrichtsklachten
  - meer balans in je leven
  - het levert nieuwe energie op
  - geeft een betere lichaamshouding
  - zorgt voor een groter bewustzijn van lichaam en geest
  - het zorgt voor lichamelijk ontspanning
  - oefeningen kunnen ook thuis gedaan worden
  - verbetering van coördinatie, flexibiliteit en kracht
  - spierversterking van boven- en onderlichaam
  - tijdens deze les verbrand je ongeveer 350 calorieën