• Boksen – Fun Boxing

 • Boksen: ook wel "the noble art of self-defence" genoemd. Fun Boxing voor kinderen is er nu ook in Bennebroek.  Boksen is een van de oudste sporten die er bestaan. Het werd al door de oude Grieken en Romeinen beoefend en is ook al heel lang een olympische sport.

  Het doel van deze leuke boksles is om op een leerzame, intensieve, maar plezierige manier verschillende trainingsmethodes en bokstechnieken te ervaren. Zo ontwikkelt en verbetert ieder kind zijn of haar coördinatie, kracht en cognitieve vaardigheden. Met als resultaat dat elk kind uiteindelijk meer zelfvertrouwen krijgt.

  Respect voor anderen en discipline zijn belangrijke elementen in de les. Maar ook plezier maken staat centraal. Fun Boxing is de ideale les om al deze zaken te leren. En door onze samenwerking met een zeer ervaren bokstrainer zijn wij in staat om van het boksen een ervaring te maken die het kind nooit meer zal vergeten. 

  De les is geschikt voor jongens en meisjes in de leeftijd van 7 tot en met 14 jaar. 

  Belangrijk om te weten: Het is uitdrukkelijk niet de bedoeling tijdens de boksles om full-contact te maken en elkaar tijdens oefeningen te raken op onbeschermde en kwetsbare lichaamsdelen. 

 • Boksen – Fun Boxing

 • Voor volwassenen hebben wij een nieuwe uitdaging: BOXING BOOTCAMP 

  Bokstechnieken, conditie en core oefeningen. Wij combineren boksen met  Bootcamp in een uitdagende les. En met mooi weer kunnen we eventueel naar buiten. Deze full-body workout is voor mannen en vrouwen die zich lekker in het zweet willen werken. Uitbouwen van kracht, techniek, souplesse en conditie staan hierbij centraal. En uiteraard heel veel FUN!