• Werk bij ons aan uw mentale gezondheid of kom lekker ontspannen in ons beauty- en wellnesscentrum. 

 • Train bij ons uw spieren voor meer vetverbranding en een mooi figuur in de fitness of bij een groepsles.

 • U wilt meer uithoudingsvermogen. Volg dan een van onze cardiolessen of train op een cardioapparaat.

 • Dance  en Fun (Boxing) voor kinderen én volwassenen in onze mooie danszaal, waarbij plezier voorop staat. 

/
  • Iedereen heeft zijn persoonlijke doelstellingen als het om gezondheid gaat. Wij helpen u deze te behalen.

   Uw gezondheid is onze zorg. Laat ons weten wat uw doelen zijn, zodat wij u kunnen begeleiden naar het bereiken van dat doel. Wilt u afvallen of juist aankomen? Wilt u meer spiermassa opbouwen of aan uw conditie werken? Heeft u gewrichtsklachten, maar wilt u toch sporten? Te veel stress en op zoek naar ontspanning? Of wilt u gewoon genieten van de weldadige kracht van een infrarood sauna of de zonnebank? Dat kan allemaal bij Fitness- en Dansstudio Work it Out. Meld u vandaag nog aan!

  • GRATIS PROEFLESSEN

   3-DAGEN-PAS


   Uiteraard willen wij u de kans bieden om vrijblijvend kennis te maken met onze bijzondere studio. Met de 3-DAGEN-PAS kunt u gedurende 3 aaneengesloten dagen gebruik maken van al onze faciliteiten en groepslessen met uitzondering van de wellness.

   Hoe fijn is dat, eerst proberen en daarna beslissen of u lid wordt. Wacht dus niet langer en vraag deze pas vandaag nog aan!

  • Vraag uw 3-DAGEN-PAS nu aan !

   Verzenden

  • FitSnacks.TV nu beschikbaar

   Vanaf nu stellen wij voor al onze klanten FitSnacks.TV beschikbaar om toch thuis nog jouw favoriete les te kunnen volgen. En het hele gezin kan meedoen. Nog geen code ontvangen, laat het ons weten. Veel plezier.

   Lees verder

  • Coronavirus (update 1-7-2020)

   De overheid heeft besloten dat de dans- en sportscholen per 1 juli 2020 weer open mogen. Wel gelden een aantal strikte voorwaarden, waaraan wij in het belang van de gezondheid van onze leden uiteraard zullen voldoen. Hier zullen wij alle leden over informeren, zowel vooraf als tijdens het bezoek aan onze studio. Helaas komt de beslissing om weer open te gaan nagenoeg tegelijkertijd met onze

   Lees verder

  • Dansuitvoering 2020 UITVERKOCHT

   De jaarlijkse dansuitvoering in theater De Muze te Noordwijk op zondag 30 mei 2020 is inmiddels volledig uitverkocht en daar zijn wij natuurlijk heel erg blij mee! Helaas heeft niet iedereen een kaartje voor deze voorstelling kunnen bemachtigen. Mocht u nog een kaartje over hebben, meld het ons dan! Wij kunnen dan nog iemand heel erg gelukkig maken.

   Lees verder